Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ انجمن صنفی کارفرمائی صنعت پتروشیمی، همزمان با افزایش عرضه خوراک اتان از سوی پالایشگاه‌های گاز پارس جنوبی پس از یک دوره رکود (به دلیل انجام تعمیرات اساسی)، تولید در مجتمع‌های پتروشیمی خط لوله اتیلن غرب دی ماه سال جاری تا مرز شکوفایی پیش رفته است.

بر این اساس با افزایش عرضه اتان به پتروشیمی کاویان، تولید اتیلن در بزرگترین مجتمع اتیلن ساز ایران و خاورمیانه دی ماه امسال به بیش از 137 هزار تن رسید که 93 درصد برنامه‌های تولیدی در نخستین ماه زمستان در این مجتمع پتروشیمی را محقق کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



افزایش تولید اتیلن در مجتمع پتروشیمی کاویان و افزایش تولید اتیلن عملا زمینه ساز افزایش تولید در مسیر مجتمع‌های پتروشیمی خط لوله اتیلن غرب شده به طوری‌که دی ماه امسال رکوردهای جدید تولید در مجتمع‌های پتروشیمی مهاباد، لرستان، پلیمر کرمانشاه و تا حدودی پتروشیمی کردستان شده است.

دی ماه امسال در هر یک از دو مجتمع پتروشیمی لرستان و مهاباد حدود 31 هزار و 500 تن انواع پلی اتیلن تولید شده و در هر دو مجتمع 116 درصد برنامه های تولید در نخستین ماه زمستان امسال محقق شده است.

علاوه بر این در مجتمع پتروشیمی پلیمر کرمانشاه هم دی ماه امسال حدود 30 هزار تن تولید شده و در مجموع در دی ماه 107 درصد برنامه های تولیدی به طور کامل تحقق یافته است.

در پتروشیمی کردستان هم به نسبت کمتر در مقایسه با سه پتروشیمی لرستان، مهاباد و پلیمر کرمانشاه، دی ماه امسال 21 هزار تن پلی اتیلن تولید شده و در مجموع 97 درصد برنامه‌های تولیدی در دهمین ماه امسال محقق شده است.

در واحد پلی‌اتیلن پتروشیمی ایلام هم دی ماه سال جاری حدود 13 هزار تن پلی اتیلن تولید شده و حدود 70 درصد برنامه‌های تولیدی در دی ماه امسال تحقق یافته است.

در مجموع با پایان دوره تعمیرات اساسی پالایشگاه‌های پارس جنوبی و افزایش تولید اتان در این پالایشگاه‌ها عملا وضعیت تولید اتیلن و محصولات پلیمری در مسیر خط لوله اتیلن غرب به وضعیت مطلوبی رسیده است.

از سوی دیگر هم اکنون طرح تولید اتلین پتروشیمی ایلام هم دارای پیشرفت حدود 90 درصدی بوده که در صورت بهره‌برداری از این واحد با ظرفیت تولید سالانه 458 هزار تن اتیلن در سال 97 عملا ظرفیت مازادی برای تولید اتیلن در مسیر خط لوله اتیلن غرب به وجود می‌آید که منجر به بالا رفتن تولید در مجتمع‌های پتروشیمیایی در غرب و شمال غرب کشور خواهد شد.

پیشرفت طرح پتروشیمی میاندوآب هم با ظرفیت تولید سالانه 140 هزار تن پلی اتیلن سنگین در مسیر خط لوله اتیلن غرب تا پایان دی ماه امسال به حدود 58 درصد رسیده که پیش بینی می شود از سال 98 امکان تولید تجاری در این طرح در دست ساخت صنعت پتروشیمی فراهم شود.

گفتنی است، در طول فعالیت دولت یازدهم، با بهره برداری از 6 طرح جدید ظرفیت نصب شده در مسیر خط لوله دو هزار و 700 کیلومتری اتیلن غرب به حدود چهار میلیون و 580 هزار تن رسیده است.

به عبارت دیگر پس از بهره‌برداری از فاز اول پتروشیمی کاویان با ظرفیت تولید سالانه یک میلیون تن اتیلن، واحد اتیلن پتروشیمی مروارید با ظرفیت 500 هزار تن و پتروشیمی پلیمر کرمانشاه با ظرفیت تولید 300 هزار تن پلی اتیلن سنگین، در طول فعالیت دولت یازدهم هم 6 طرح شامل فاز دوم پتروشیمی کاویان با ظرفیت تولید یک میلیون تن اتیلن، لرستان با 330 هزار تن پلی‌اتیلن و بوتن یک، کردستان با 300 هزار تن، مهاباد با 330 هزار تن پلی‌اتیلن و بوتن یک، واحد اتیلن گلایکول پتروشیمی مروارید با 550 هزار تن و طرح پلی‌اتیلن پتروشیمی ایلام با 300 هزار تن در مدار بهره‌برداری قرار گرفت.

402

پتروشیمی خط اتیلن پتروشیمی کاویان عرضه خوراک اتان افزایش تولید پلیمر پلی اتیلن پالایشگاه

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۹۲۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار مبل ظرفیتی مناسب برای شکوفایی شهر مریانج است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ علیرضا قاسمی فرزاد در مراسم روز مریانج که در بازار مبل این شهر برگزار شد، افزود: مریانج به عنوان ورودی همدان در کریدور غرب کشور می‌تواند مرکز خرید و فروش مبل و صادرات به عراق باشد و ارزآوری خوبی را فراهم کند.

او تأکید کرد: استان همدان با چهار هزار و ۴۰۰ هکتار اراضی زیر کشت سیر رتبه نخست تولید سیر خشک را در کشور به خود اختصاص داده است.

استاندار همدان تصریح کرد: ادارات جهاد کشاورزی و صمت با همکاری اتحادیه تعاونی سیر و موسیر با توجه به ثبت جهانی سیر بر لزوم توجه به این محصول با ارزش و فرآوری و صادرات آن از این شهر اقدام کنند.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورا‌ی اسلامی هم در این مراسم گفت: در سال گذشته، چهاردهم اردیبهشت‌ماه به‌عنوان روز مریانج انتخاب شد و آغاز آن با عنوان سال «شهر سبز» بود، اما امسال با نام‌گذاری تولید و مشارکت مردمی، رویکرد رونق اقتصادی دارد و مسئولان در سال آینده این برنامه را به شکل یک همایش بزرگ برگزار کنند.

حمیدرضاحاجی بابایی به جنبه‌های مختلف طرفیت‌های این شهر از جمله میزبانی از زائران اربعین حسینی اشاره کرد و افزود: این از افتخارات مردم این شهر است و هرچه سریع تر مصلای نماز جمعه این شهر باید تکمیل شود، چون پایگاه منطقه‌ای زوار امام حسین(ع) است.

دیگر خبرها

  • تولید کلزا در ایلام رکورد زد
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟
  • گزیده‌های نفتی هفته
  • رکورد مسابقات فری استایل اسکیت شکسته شد
  • بازار مبل ظرفیتی مناسب برای شکوفایی شهر مریانج است
  • گام بلند پتروشیمی پردیس در تامین امنیت غذایی جهان و حفظ محیط زیست
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • افزایش ۱۸ درصدی تولید پتروشیمی ارومیه در ۱۴۰۲
  • رونق تولید در ایرانی‌ترین صنعت پتروشیمی کشور
  • رکورد صدور پروانه در بافت‌های فرسوده شکسته شد