Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مازند مجلس»
2024-05-04@16:31:35 GMT

رکورد احداث خط لوله در کشور شکسته شد

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۲۳۲۶۸۰

رکورد احداث خط لوله در کشور شکسته شد

مازندمجلس: مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز از شکسته شدن رکورد احداث خط لوله در کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، حسن منتظر تربتی در حاشیه بیست و دومین نمایشگاه نفت با اشاره به اینکه ما سال گذشته شرایط مطلوبی از لحاظ  اجرایی داشتیم، اظهار داشت: در اجرای خطوط لوله و احداث ایستگاه‌های تقویت فشار وضعیت مطلوبی داشتیم  زیرا بخشی از نگرانی‌های ما از نظر مسایل مالی کم شد و توانستیم زیرساخت‌های اجرایی و نیازهای تربو کمپرسور را برطرف کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر مسایل مربوط به انتقال پول حل شده و می‌توانیم ال‌سی باز کرده و مراودات پولی داشته باشیم، تصریح کرد: سال‌جاری به لحاظ تامین لوله‌های مورد نیاز شرایط مطلوبی داشتیم و در کل همه چیز مهیا بود که بتوانیم پروژه‌ها را اجرایی کنیم.

تربتی افزود: علی‌رغم این‌که میانگین اجرای خصوصی لوله 100 کیلومتر بوده، سال گذشته توانستیم 700 کیلومتر خط لوله اجرا داشته باشیم. همچنین 24 تربو کمپرسور، 5 ایستگاه تقویت فشار و 5 واحد تقطیر نصب شد.

وی ادامه داد: شرایط برای امسال و سال آینده نیز بهتر شده و علی‌رغم اینکه نگرانی‌های مالی داشتیم بدهی به پیمانکاران نداشتیم و به فاصله یک هفته مطالبات‌شان را پرداخت کردیم.

تربتی با  اشاره به اینکه ما توانستیم نیاز به لوله‌ها را قبل از اجرای پروژه‌ها برطرف کنیم، افزود: اکنون نیاز کشور به لوله‌های 56 اینچ برطرف شده و سعی می‌شود در قطرهای دیگر نیز نیاز خود را قبل از شروع پروژه برطرف کنیم.

وی یادآور شد: همچنین در نظر داریم رکورد اجرای 700 کیلومتر خط لوله را در سال‌جاری به هزار کیلومتر برسانیم و طراحی 7 ایستگاه تقویت فشار را نیز آغاز کنیم.

تربتی ادامه داد: از جمله مزیت‌های اجرای این پروژه‌ها و افزایش خطوط این است که معمولا برای هزار کیلومتر خط لوله می‌توانیم به‌طور همزمان سه هزار نفر را به‌صورت دائم و به مدت سه سال درگیر کار کنیم  که علاوه بر شغل‌های ثابتی که ایجاد می‌شود به مشاغل ثانویه نیز خواهیم داشت.

این مقام مسوول در شرکت گاز متذکر شد: نکته اساسی دیگر این است که پروژه‌ها هم راستا با محیط زیست است و به دلیل اینکه جایگزین شدن گاز با سایر سوخت‌ها محیط زیست را سالم نگاه خواهد داشت. کما اینکه در سه سال گذشته به طبع به جایگزین گاز با سوخت مایع 50 میلیارد لیتر فرآورده کمتر مصرف شد.

وی با اشاره به طرح موفق اتصال زاهدان به شبکه گاز کشور افزود: در حال حاضر هیچ استانی بدون گاز وجود ندارد و پروژه خط لوله گاز ایرانشهر به چابهار که این امر خود باعث توسعه پتروشیمی و فولاد خواهد شد.

تربتی پروژه تامین گاز شمال کشور را نیز از جمله پروژه‌های مثبت عنوان کرد و گفت: در سال‌های گذشته کشور ترکمنستان به بهانه افزایش قیمت و با تهدیداتی اقدام به قطع گاز ایران می‌کرد اما امسال ما با اجرای پروژه 110 روزه توانستیم تامین گاز مناطق شمالی کشور را به بهترین نحو انجام دهیم.

وی با اشاره به اجرای پروژه صادرات گاز به عراق از نفت‌شهر اظهارداشت: این پروژه باعث شد هیچ‌گونه قطعی گاز در کرمانشاه و کردستان نداشته باشیم و اکنون نیز بسترهای لازم برای صادرات گاز به بغداد فراهم شده است.

منبع: مازند مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mazandmajles.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مازند مجلس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۳۲۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲ پروژه بازآفرینی شهری در استان اصفهان در دست اجرا است

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا قاری قرآن با بیان اینکه حدود هفت درصد از بافت فرسوده کشور در استان اصفهان واقع شده است، اظهار داشت: سکونتگاه‌های غیررسمی این استان شامل ۶۴ محله در ۱۴ شهر می‌باشند که با مساحت یک هزار و ۵۲۹ هکتار بیش از ۱۱ هزار و ۹۰۰ نفر جمعیت دارند.

وی افزود: در حال حاضر تعداد ۱۲ پروژه فعال بازآفرینی شهری اعم از احداث مساجد، روکش آسفالت، احداث مدرسه، مرمت بناهای تاریخی، احداث سراهای محله و طرح‌های مطالعاتی در استان اصفهان با اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد ریال در دست اجرا قرار دارد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان در خصوص بخشی از اقداماتی که در راستای بازآفرینی شهری این استان طی سال‌های ۱۴۰۰ لغایت ۱۴۰۲ انجام شد، اضافه کرد: پرداخت تخفیف صدور پروانه در بافت‌های فرسوده شهری بالغ بر ۳۹۷ میلیارد ریال در ۳۹ شهر استان انجام شده است.

وی ادامه داد: تعریف پروژه‌ای عمرانی نوسازی و ساماندهی بافت، از محل پرداخت تخفیف عوارض بافت فرسوده با مشارکت شهرداری‌ها با اعتباری بالغ بر یک هزار و ۱۹۱ میلیارد ریال از دیگر اقدامات در این بازه زمانی بوده است.

قاری قرآن با اشاره به پرداخت بالغ بر چهار هزار و یکصد میلیارد ریال تسهیلات نوسازی مسکن در بافت فرسوده، گفت: در سال‌های ۱۴۰۰ لغایت ۱۴۰۲ تعداد بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ واحد جهت تسهیلات بافت فرسوده به بانک معرفی شدند که از این تعداد، متقاضیان برای افزون بر یک هزار و ۳۰۰ واحد تسهیلات دریافت کرده اند.

وی تهیه طرح‌های توانمند سازی سکونتگاه‌های غیر رسمی استان به تعداد پنج طرح در شهرهای اصفهان-کاشان- نجف آباد-شهرضا-خمینی شهر، اجرای ۵۳ پروژه با اعتباری بالغ بر ۲۷۳ میلیارد ریال و تخصیص حدود ۴۰۲ میلیارد ریال اعتبار قیر برای آسفالت با اولویت معابر خاکی بافت‌های ناکارآمد در سطح استان را از دیگر اقدامات صورت گرفته بیان کرد.

کد خبر 6095282

دیگر خبرها

  • رکورد قیمت خودروی چینی در ایران شکسته شد
  • روان سازی ترافیک تبریز با تقاطع های غیر همسطح
  • احداث بزرگترین پارک نوری موضوعی کشور در مجتمع گردشگری صفه اصفهان
  • رکورد مسابقات فری استایل اسکیت شکسته شد
  • افتتاح پروژه حرم تاحرم و پمپاژ آبرسانی به ۸ روستای بردسکن
  • ۱۲ پروژه بازآفرینی شهری در استان اصفهان در دست اجرا است
  • جزئیات پروژه چهارباغ/ فاز نخست تیرماه افتتاح می‌شود
  • احداث ۳۸۱۱ واحد مسکن ملی توسط بنیاد مسکن کردستان+فیلم
  • عوارض آزادراه تهران-شمال در اختیار محیط زیست
  • پیاده‌راه‌های همدان از زیباترین پیاده‌راه‌های کشور است